Vores historie

OM OS

 

 

Hos HAS Auto går historien helt tilbage til 1989 da Kadir Karatas startede i sin egen garage med at skrue på biler...

 

 

HAS Auto er et autoværksted, som blev stiftet af Kadir Karatas i 1989. Det betyder at vi har over 27 års erfaring indenfor branchen. I dag er HAS Auto en del af Autopartner kæden, hvilket er et kvalitetsstempel for dig som kunde. Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service. Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds. Det er uanset om du har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel, ekstraudstyr eller råd og vejledning om din bil.

 

HVOROFOR VÆLGE OS?

 

Det, at vi kvalitetskontrolleres af FDM og er medlem af Autopartner, er en høj garanti for veludført mekanikerarbejde og fair behandling. Standarden højnes også i forhold til råd og vejledning, som vi giver dig i forbindelse med, at du har din bil på værksted. Du bliver informeret, hvis reparationen af din bil bliver dyrere end forventet, og værkstedets mekanikere udfører ikke unødvendige reparationer. Den endelige pris udregnes på baggrund af, hvilket stykke arbejde, som er blevet udført i det konkrete tilfælde. Du betaler altså ikke ud fra en fast pris, som er sat på forhånd, men kun for det du får.

 

Hos os er det vigtigt, at vore kunder er glade. Kundetilfredsheden er generelt meget høj blandt Autopartners 220 værksteder. Det skal den gerne blive ved med at være, og derfor opfordres du også til at give din mening til kende, når du har haft din bil på værksted hos os.

 

TILSUT DIG VORES NYHEDSBREV

 

Hold dig opdateret om vores kampanger hver månede!

 

 

Hver månede har vi hos HAS Auto nogle specielle tilbud og kampagner. Indtast din mail ved siden af og hold dig opdateret, så du ikke går glip af noget!

4100 Ringsted, Thorsvej 5

Telefon: 57 61 13 59

HAS AUTO

 

MANDAG - TORSDAG: 08:00 - 17:00

FREDAG: 08:00 - 16:00

LØRDAG: efter aftale (bilsalg)

SØNDAG: efter aftale (bilsalg)

HENTE OG BRINGE SERVICE

 

Vi tilbyder at hente og køre dig på arbejde når din bil er til service.

FINANSERING

 

Vi tilbyder finansering til fordelagtige priser i forbindelse med værksted & salg

TIDSBESTILLING

 

Ring på 57611359 for at booke tid til din bil eller skriv en mail til kontakt@hasauto.dk

FØLG OS

 

Vi er aktive på de socieale medier, så hop ind og følg os for at holde dig opdateret!

BETALING

 

HAS Auto tilbyder en række muligheder for bateling. Vi tager imod kontant, Dankort og mobilepay.

© Copyright. All Rights Reserved.